Tietoa meistä


Kanneltalo on rouhea teatteri- ja konserttitalo, joka sijaitsee Kannelmäen juna-aseman kupeessa, 13 minuutin junamatkan päässä Helsingin päärautatieasemalta. Kanneltalon salissa esitetään vuosittain useita kantaesityksiä sekä monipuolista vierailuohjelmistoa. Esitystoiminnan lisäksi Kanneltalo on Kaarelan alueen asukkaiden yhteinen olohuone. Viihtyisä aula tarjoaa vapaata oleskelutilaa, korkea galleria kutsuu tutustumaan vaihtuviin näyttelyihin ja kahvilassa järjestetään maksuttomia esityksiä ja tapahtumia. Saman katon alta löytyy myös kirjasto, työväenopisto ja nuorisotalo.


Tilaa ystäväkirje ja seuraa meitä somessa!

Kun tilaat ystäväkirjeemme, saat etuja ja kuulet Kanneltalon uutiset ensimmäisten joukossa! Järjestämme ystävillemme myös tapahtumia, kuten ennakkonäytöksiä esityksistä. Muutaman kerran kaudessa sähköpostitse lähetettävä ystäväkirje sisältää uutisia, ohjelmatärppejä, etuja ja kilpailuja.


Tilaa Kanneltalon ystäväkirje lomakkeella, joka löytyy alla olevan linkin takaa. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista. 


Olemme alueellinen kulttuurikeskus Helsingissä

Helsingin kaupunki kehittää kulttuurisesti rikasta pääkaupunkiseutua edistämällä taidetta, kulttuuria ja luovuutta. Kaupunkilaisille suunnattuja palveluja ovat kulttuuritapahtumat, esitykset, näyttelyt, kurssit ja taidekasvatus. Helsingin kaupunki haluaa palveluillaan varmistaa, että kulttuuri on monimuotoista ja kaikkien saavutettavissa.

Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalla toimii yhteensä kahdeksan kulttuurikeskusta: Annantalo, Caisa, Kanneltalo, Malmitalo, Maunula-talo, Stoa, Savoy-teatteri ja Vuotalo. Kulttuurikeskukset tarjoavat helsinkiläisille monipuolisia kulttuuripalveluja, kuten konsertteja, teatteriesityksiä, näyttelyitä, lastentapahtumia ja taideopetusta. Lisäksi Espan lava tarjoaa kesäisin ulkoilmakonsertteja. Kulttuurikeskusten tapahtumat toteutetaan tiiviissä yhteistyössä helsinkiläisen taide- ja kulttuurikentän sekä helsinkiläisten kanssa.

Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan palveluihin kuuluvat myös liikunta-, nuoriso- ja kirjastopalvelut, kaupunginmuseo ja kaupunginorkesteri.